O Izidoru

O Izidoru

Od zrna do klipa, od krupice i brašna do glavnog jela i kolača, Izidor je brend koji će svojim poznavanjem svakog detalja o kukuruzu biti vaš najbolji vodič kroz svijet kukuruznih proizvoda. Svi Izidor proizvodi napravljeni su isključivo od domaćeg kukuruza vrhunske kvalitete i odlikuju se izuzetnim hranjivim svojstvima, a blagodati ove čudesne namirnice u njima su u potpunosti iskorišteni.
Izidor je rezultat stogodišnjeg iskustva u proizvodnji kukuruznog sjemena i posvećenosti razvoju Bc Instituta. Hrvatska polja tlo su s kojega naša sirovina dolazi, a pažnja i trud naših ljudi nezaobilazan su dio naše tradicije. Iskustvo naših starih, želja za novim izazovima i pozitivnim utiskom na zajednicu temelj je iz kojeg je nastao Izidor brend.

Misija i vizija

Poticanje zdravog načina života i prehrane kroz stvaranje kulture korištenja najkvalitetnijih kukuruznih proizvoda misija je Izidor brenda. Fokus u svakom segmentu proizvodnog procesa usmjeren je ka razvoju proizvoda izuzetne kvalitete, a cilj nam je našu posvećenost izvrsnosti pokazati i u odnosu prema zaposlenicima, partnerima i potrošačima. Želja nam je kontinuirano razvijati brend i graditi povjerenje među potrošačima te postati njihov prvi izbor za sve proizvode od kukuruza.