Izidor novosti

Čestitamo pobjednicima kreativnog natječaja “Čarobna priča super junaka”!

Imamo zadovoljstvo objaviti da je pobjednik ovog natjecanja 4.d razred iz Osnovne škole dr. Ante Starčevića iz Zagreba. Njihovi radovi oduševili su nas svojom maštovitošću, originalnošću i kreativnošću.

Saznaj više

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA “Čarobna priča super junaka”

Pregledajte pravila kreativnog natječaja i sudjelujte jer možete osvojiti nagradu za čitav razred.

Saznaj više

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA “Moja najdraža božićna tradicija”

Pregledajte pravila kreativnog natječaja i sudjelujte jer možete osvojiti Izidor poklon paket.

Saznaj više

Blagdanski kolači s Izidor proizvodima

Zakoračili smo u najljepše vrijeme u godini. Ako još niste odlučili koje ćete blagdanske kolače pripremati, neka vam naši recepti s Izidor proizvodima posluže kao inspiracija.

Saznaj više

Bezmesni recepti s Izidor proizvodima

Isprobajte neke od naših bezmesnih recepata s Izidor proizvodima koje smo vješto kombinirali s povrćem, drugim namirnicama i brojnim začinima.

Saznaj više

Brzi slatki i slani recepti s Izidor proizvodima

Jede li vam se nešto ukusno i zdravo, a nemate puno vremena za pripremu? Uz naše Izidor proizvode i recepte koje možete napraviti za 30 minuta i manje, lako je pripremiti fine obroke u kojima ćete uživati vi i vaša obitelj.

Saznaj više

NOVO! Izidor proizvodi u Tommy trgovinama

Od sada svoje omiljene Izidor kukuruzne proizvode možete pronaći u redovnoj prodaji Tommy trgovina! Popis svih trgovina provjerite na LINK.

Saznaj više

NOVO! Izidor proizvodi u redovnoj prodaji

Izidor kukuruzne proizvode od sada možete naći u redovnoj prodaji na policama s brašnom i palentom u Super Konzum i Maxi Konzum trgovinama. Za detaljni popis kliknite na link. Gdje kupiti?

Saznaj više

Izidor nagradna igra je završena, imamo dobitnicu!

Kako bi priprema jela od vrhunskih kukuruznih proizvoda bilo što jednostavnija, odlučili smo jednog od naših potrošača nagraditi atraktivnom kulinarskom nagradom – samostojećim mikserom. Pobjednica igre je Ana Bujan Lucić kojoj ovim putem čestitamo i želimo puno užitka u pripremi jela s novim mikserom. Svima ostalimo zahvaljujemo na sudjelovanju i poručujemo da nastave pratiti Izidor […]

Saznaj više