Čestitamo pobjednicima kreativnog natječaja “Čarobna priča super junaka”!

Imamo zadovoljstvo objaviti da je pobjednik ovog natjecanja 4.d razred iz Osnovne škole dr. Ante Starčevića iz Zagreba. Njihovi radovi oduševili su nas svojom maštovitošću, originalnošću i kreativnošću.

Kao nagradu za njihov trud i nadahnutost, dobili su ulaznice za Amazinga family entertainment centar. Tamo će imati priliku istražiti čarobni svijet zabave, igre i avanture. Sigurni smo da će se svi učenici izuzetno dobro zabaviti u ovom nevjerojatnom centru.

Još jednom, čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo svim sudionicima natječaja na njihovim kreativnim radovima. Vaša maštovitost nas je nadahnula i razveselila. Hvala vam što ste se pridružili našem natjecanju “Čarobna priča super junaka”.

Također želimo naglasiti da smo za sve ostale razrede koji su sudjelovali u natječaju pripremili utješnu nagradu. Znamo koliko ste se svi trudili i uložili svoju maštovitost u priče o super junacima, stoga smo odlučili iznenaditi i nagraditi sve ostale sudionike.

Utješna nagrada bit će poslana na adrese svih ostalih razreda koji su sudjelovali u natječaju. U njoj će se nalaziti posebno iznenađenje koje će unijeti malo čarolije i veselja u vaše učionice.

Hvala vam svima na sudjelovanju i trudu koji ste uložili. Vaše priče su nas oduševile i otkrile nam nevjerojatne svjetove super junaka. Nastavite njegovati svoju kreativnost i maštovitost jer svaka priča ima svoju vrijednost i posebnu snagu. Ostanite s nama jer ćemo i dalje organizirati razne kreativne natječaje i pružati vam priliku da pokažete svoj talent. Uživajte u čaroliji kreativnosti i budite spremni za nove avanture!