Korak 1:
Luk oguliti, prepoloviti i narezati na tanke polumjesece. Staviti ga u tavu te dodati oprane cherry rajčice. Na svakoj rajčici napravite mali zarez na vrhu kako ne bi pucale kod pečenja.
Dodajte i sitno sjeckani češnjak te kockice maslaca. Stavite sve na štednjak, posolite i pirjajte poklopljeno 10-15 minuta.
Korak 2:
Dok se povrće pirja, pripremite palentu. Zagrijte vodu do vrenja i vodu stavite palentu. Miješajte stalno dok ne dođe do željene gustoće, nekih desetak minuta. Dodajte sol, maslac i parmezan te dobro promiješajte.
Odmah prebacite palentu u posudu u kojoj ćete poslužiti jelo.
Korak 3:
Repove kozica operite i dodajte u tavu s povrćem. Začinite sa soli, paprom i čilijem, poklopite i pirjajte još desetak minuta tj. dok kozice ne budu gotove.
Korak 4:
Preko palente složite rajčicu, kozice i luk te podlijte s umakom iz tave. Na kraju sve posipajte s još malo ribanog parmezana. Dodajte svježi bosiljak i poslužite.