Korak 1:
U zdjelu stavite kukuruzno Izidor brašno, glatko brašno, sol te narežite maslac na kockice. Rukama razmrvite maslac i nakon što se počelo formirati tijesto polako dodavajte vodu. Ne morate dodati navedenu količinu vode, već dodavajte postupno i čim se tijesto formira to je to. Tijesto se mijesi vrlo kratko kako ne bi postalo žilavo. Pripremljeno tijesto umotajte u plastičnu foliju i ostavite u frižideru na barem sat vremena.
Korak 2:
Cherry rajčice operite i prerežite na pola. Ohlađeno tijesto podijelite na 3 dijela i svaki komad razvaljajte u oblik kruga. Tijesto prebacite u lim za pečenje kojeg ste obložili papirom. Svaki krug tijesta premažite kozjim sirem tako da ostavite centimetar od ruba. Po siru posložite cherry rajčice, narežite jedan češanj češnjaka i malo posolite. Rubove tijesta lagano savijte prema unutra i premažite jajetom.
Korak 3:
Pecite 30 minuta na 200 stupnjeva. Rubovi će vam poprimiti lijepu zlatnu boju i tako ćete znati da su gallete pečene.
Korak 4:
Gelette poslužite tople uz dodatak bosiljka ili sjeckanog peršina. Obje verzije su vrlo ukusne.